2017年1月5日星期四

乌克兰语 2, знаючи спосіб декодування:

乌克兰语  2, знаючи спосіб декодування: Інтерпретація знаючи слово має певну ступінь складності, і тільки знаючи спосіб декодування спочатку зрозуміти значення слова, а потім зв'язатися з іншою частиною, яка буде вирішена для того, щоб нарешті з'ясувати. наприклад:
Любов: Oracle не був знайдений в любові з'являється слово. Друк слово любов загортають в серце і два були розміщені у верхній і нижній частині ніг складають серце слова, показуючи дві людини в любові, або любов між людьми, так і безпосередньо містить значення статі. Сюй Шен сказав: ".. Любов, любов з серця Хуей, Джі звук" серце подібний символ, вгору і вниз два фути формується характер, і не повинен бути фонетичні, що означає "любов» не фонетичне слово має знати слово, це моя особиста думка, чи не так? Проте, щоб витягти уроки з обговорення.

    Кінг: Ми досі не знайшли "король" характер Oracle, Oracle тільки "Гоу" слово. Друк "повагу" це слово Гоу і "Ро" у відповідність з цим синтез Що це значить, дійсно спантеличує. Не так давно я побачив слово по відношенню до назви готелю в Ченду, Freehand фарбування стін, фарбування жінка стоїть на колінах на землі для людей, щоб показати повагу. Я думаю, що це самий образ картини, але ближчий погляд і виявив, що менше половини, відсутність Po значення слова. Поки я не інтерпретовані ретельно Гоу слово Oracle, слід розуміти, що слово повагу, як рука покажчик, стоячи на колінах перед двома перспективі на землі, ставлення випадкову людину, тобто покажчик до вимог відносини людей, що борються з іншими повагу. Сюй Шен сказав: "Вчителі, а також від Po Су, від Gou .." Він ще одна записка:. "Кінг також, від серця, від короля" Сюй Шен дві ноти є досконалими, він вказує на "Respect" істинний сенс мого декодування "повагу" є точною.

没有评论:

发表评论